Eveniment

Sucevean arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări la frontiera de vest

Sucevean arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări la frontiera de vest

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – judeţul Caraş-Severin au descoperit într-un autoturism condus de un cetățean român, ascunse în locuri special amenajate, peste 2.400 de pachete cu ţigări de proveninţă Serbia.

Sâmbătă, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe DN57, la ieşire din localitatea Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român  T.B. în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, despre care existau date că transportă ţigări netimbrate.

Bărbatul împreună cu autoturismul a fost dus la sediul Sectorului PF pentru verificări amănunţite, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în locuri special amenajate în barele de protecție și în podea autoturismului, 2.413 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima și Marble, în valoare de aproximativ 36.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 euro a fost confiscat la sediul Sectorului de Frontieră.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar procurorul de caz l-a prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, care a admis arestarea acestuia pentru 30 de zile.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*