Eveniment

Descinderi în Timiş la contrabandişti. Ce au descoperit poliţiştii

Descinderi în Timiş la contrabandişti. Ce au descoperit poliţiştii
Adora Beauty

În această dimineaţă, poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș împreună cu polițiștii municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza județelor Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin,  la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

În data de 21 martie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș împreună cu polițiștii municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj,  au efectuat  7 percheziţii domiciliare în județele Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza localității Nădrag, țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activitățile desfășurate vizează 7 persoane cu vârste cuprinse între 32 și 67 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii. În urma perchezițiilor, la locuințele  celor in cauza, polițiștii au descoperit peste 23.000 de țigarete care au fost ridicate în vederea confiscării.

6 persoane au fost conduse la  sediul poliției pentru audieri, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*