Eveniment

Cât a plătit un bărbat pentru un permis de conducere bulgăresc fals

Cât a plătit un bărbat pentru un permis de conducere bulgăresc fals
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean român care a prezentat, pentru autoturismul pe care îl conducea, un permis de conducere bulgăresc fals.

Miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român A. I., în vârstă de 26 de ani, având domiciliul pe raza județului Călărași. Acesta era la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităților din Bulgaria. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui autentic, acesta fiind fals. Totodată, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au mai constatat că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut documentul prezentat la control în luna mai a anului 2013, în urma frecventării unui curs de conducere auto în Bulgaria, unde a plătit suma de 800 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*