Administrație

Primarul Timișoarei, sondaj nou: Reabilitarea podurilor Dragalina și Eroilor să se facă simultan?

Primarul Timișoarei, sondaj nou: Reabilitarea podurilor Dragalina și Eroilor să se facă simultan?

Primăarul din Timișoara chestionează din nou pe Facebook. Acesta vrea să afle de la locuitorii capitalei Banatului cum să se facă reabilitarea a două poduri din oraș, procedeu care începe în curând.

Municipalitatea a anunțat cu câteva zile în urmă că podul de pe Bulevardul General Ion Dragalina (foto) va intra în reabilitare peste numai câteva zile, ceea ce înseamnă un nou șantier de amploare, care atrage după sinte străzi blocate, trafic îngreunat și mulți nervi de partea șoferilor și nu numai.

Liberalul din fruntea Primăriei Timișoara a inițiat sâmbătă, 17 martie 2018, la orele amiezii, un sondaj public, pe o rețea de socializare, prin care solicită timișorenilor să voteze cum ”preferă” aceștia să se facă lucrările la pod, în condițiile în care, într-un interval de timp extrem de scurt, este prevăzută intrarea în reabilitare și a podului Eroilor (situat în spate la ELBA).

”Așa cum am anunțat, săptămâna viitoare predăm amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reabilitare și extindere la patru benzi plus linii de tramvai plus trotuare plus piste de biciclete a podului Dragalina. În curând, vom face același lucru cu podul Eroilor -reabilitare și lărgire-, care va fi transformat și el în pod de 4 benzi, cu trotuare și piste de biciclete”, a scris Nicolae Robu în descrierea sondajului.

Variantele puse la dispoziția ”votanților” sunt patru la număr și arată astfel:
1. Vreau ca lucrările să se facă deodată la ambele;
2. Vreau ca lucrările să se facă pe rând: mai întâi la Dragalina și după finalizarea acestuia la Eroilor;
3. Vreau ca lucrările să se facă pe rând: mai întâi la Eroilor și după finalizarea acestuia la Dragalina;
4. Nu vreau să se lucreze la niciunul, șantierele sunt obositoare.

Până la momentul redactării acestei știri, Robu a postat sondajul exclusiv în grupul ”Împreună pentru Timișoara”, un grup pe care chiar primarul Timișoarei îl administrează, grup din care fac parte 6.400 de membri. Primarul nu a postat nici pe contul personal de pe rețeaua de socializare și nici pe pagina publică ”Nicolae Robu”

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*