Social

Jandarmii timișoreni au ”capturat” doi braconieri, folosind armele din dotare

Jandarmii timișoreni au ”capturat” doi braconieri, folosind armele din dotare

Noaptea trecută, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timișoara au prins două persoane care braconau, într-o zonă dedicată vânătorii, în județul Caraș Severin. Acestea au luato-o la fugă și au putut fi oprite numai cu ajutorul focurilor de armă ale oamenilor legii.

În noaptea de 15 spre 16 martie 2018 un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara a depistat două persoane care braconau pe un fond de vânătoare din județul Caraș Severin. Acţiunea, care a fost organizată în scopul prevenirii și combaterii braconajului cinegetic, a avut loc pe fondul de vânătoare Ersig. Persoanele au fost observate la câteva minute după miezul nopții iar, la vederea echipajului de jandarmi, au încercat să fugă. După ce jandarmii au făcut somațiile legale, executând un foc de armă în plan vertical, persoanele s-au oprit.

La locul intervenției, au fost găsite două ranițe cu carne tranșată, despre care există suspiciunea că este carne de vânat, de asemenea două arme de vânătoare, cartușe și un autovehicul de teren.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate și au întocmit actele de sesizare pe care le-au predat, împreună cu obiectele găsite, lucrătorilor din cadrul I.P.J. Caraș Severin, în vederea continuării cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*