Utile

Controale în mijloacele de transport în comun din Timișoara! Vezi ”graficul” pentru săptămâna viitoare!

Foto: Octavian Pintean
Adora Beauty

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT – fosta RATT), a anunțat că pe parcursul săptămânii care urmează, controlorii vor lua la ”puricat” mai multe linii de autobuz, troleibuz și tramvai.

În săptămâna 19-25 martie 2018, agenții de intervenție pază și ordine cu atribuțiuni de control vor avea în vedere, pe lângă verificarea titlurilor de călătorie și respectarea graficului orar, gradul de încărcare, modul de comportament al conducătorilor mijloacelor de transport în comun, funcționarea corespunzătoare a validatoarelor, curățenia, respectiv orice alt aspect ce poate cauza disconfort publicului călător.

”Activitatea de control se va desfășura cu precădere pe liniile cu gradul de încărcare cel mai ridicat și pe liniile de la care provin cele mai multe sesizări de la călători. Astfel, liniile avute în vedere sunt liniile de autobuz Expres 2, Expres 8 și 33, liniile de tramvai 4, 8 și 9, precum și liniile de troleibuz 14, 15, 16 și 17”, anunță STPT, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Dorim să reamintim utilizatorilor mijloacelor de transport în comun de obligativitatea și importanța validării călătoriei, de a avea o atitudine și un comportament civilizat față de ceilalți pasageri, de a păstra curățenia și integritatea bunurilor aflate în dotarea vehiculelor. Dorim să mulțumim călătorilor de înțelegerea manifestată față de neplăcerile cauzate de întârzierile mijloacelor de transport și îi asigurăm că Societatea de Transport Public Timișoara depune toate eforturile pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite”, a declarat Diana Pleșa, purtătorul de cuvânt al Societății de Transport Public Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*