Politic

Adrian Negoiţă: Felicitări celor de la PNL Timiș pentru noua lor achiziție din rândul membrilor PSD Timiș

Adrian Negoiţă: Felicitări celor de la PNL Timiș pentru noua lor achiziție din rândul membrilor PSD Timiș

Deputatul liberal Marilen Pirtea l-a racolat în echipa sa pe fostul social democrat Horea Băcanu. De profesie sociolog, Băcanu este acum consilier în relaţia cu mass-media al parlamentarului de la PNL. Aceasta a fost şeful Cancelariei Prefectului pe vremea când funcţia era ocupată de Eugen Dogariu.

Secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, a lăudat, „achiziţia”, într-o postare pe Facebook.

Țin să îi asigur pe colegii liberali de competența profesională a fostului nostru coleg Horea Băcanu, care s-a remarcat de-a lungul timpului ca un bun comunicator și un fin analist politic.

Ca prieten (a fost și va rămâne) sper ca pietrele aruncate în psd-iștii de președintele liberalilor timișeni, Nicolae Robu, să nu îl atingă, la fel parii fluturați în vânt de “menestrelul” de la centru.

În același timp sper ca șeful politic al domnului rector a UVT, Marilen Pirtea (ce șef a ajuns să accepte!) să nu îl sancționeze, eventual să îl excludă din partid, având în vedere că a fost infectat cu “ciuma roșie”.

Partea bună este că, în ciuda celor susținute public, PNL Timiș recunoaște pregătirea profesională a membrilor noștri și îi asigurăm că PSD Timiș dispune și de alți oameni competenți, în cazul în care rezerva de cadre din propriul partid nu le satisface exigențele”, a scris, vineri, Negoiţă pe pagina sa de socializare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*