Social

O nouă ediție a Telamaratonului Speranței pentru tinerii suferinzi de distrofie musculară va avea loc la Timișoara

O nouă ediție a Telamaratonului Speranței pentru tinerii suferinzi de distrofie musculară va avea loc la Timișoara

Fundaţia ”Laurenţiu Ciucur” din Timișoara organizează în perioada 30 – 31 martie ediția cu numărul 25 a  Telemaratonului Speranţei, o amplă manifestare umanitară cu scopul de a strânge fonduri materiale şi băneşti ce vor fi folosite ce vor fi folosite în sprijinul copiilor şi tinerilor suferinzi de boli musculare si neuromusculare progresive.

Telemaratonul Speranței va fi transmis în direct de la Casa Tineretului din Timişoara, pe postul de televiziune Europa Nova, cu participarea în direct a unor renumiţi artişti şi invitaţi din diferite domenii: politic, medical, social, cultural și altele.

În prima parte a Telemaratonului va avea loc spectacolul “Noi suntem prietenii voştrii” susţinut de cei mai buni tineri artişti din şcolile generale și liceele timișorene.

Telemaratonul se va desfășura astfel:

    vineri, 30 martie 2018, între orele 18.00 – 24.00.

    sâmbătă, 31 martie 2018, între orele 10.00 – 24.00.

Donații se pot face direct la Casa Tineretului, Str. Arieș Nr. 19 sau, începând cu data de 1 martie 2018, din rețeaua fixă Telekom și din orice rețea mobilă la următoarele numere de telefon:

 Abonații Telekom (reteaua fixa) – donații fixe:

    3 Euro – 0900 900 463

    5 Euro – 0900 900 465

2 Euro – SMS 8841 din orice rețea mobilă, cu textul ”donație”

Donații se pot face și prin contul Fundației “Laurențiu Ciucur”:

R066BRDE360SV60537093600 deschis la BRD Timişoara

Fundaţia “Laurențiu Ciucur” din Timişoara a fost înfiinţată în 1993, cu scopul de a ajuta copiii și tinerii cu forma cea mai gravă de handicap fizic: distrofia musculară progresivă Duchenne. Fondurile strânse vor fi folosite, printre altele, ca ajutoare materiale şi băneşti cu ocazia sfintelor sărbători, pentru organizarea Taberei de Distrofie Musculară și pentru achiziţionarea de medicamente pentru copiii şi tinerii suferinzi.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.telemaraton.ro și pe pagina de Facebook – Telemaratonul Speranţei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*