Social

Atenție sporită pentru oamenii fără adăpost din Timișoara

Atenție sporită pentru oamenii fără adăpost din Timișoara
Adora Beauty

Temperaturile scăzute au alertat autoritățile. Oamenii străzii din Timișoara sunt preluați din calea gerului năpraznic de către echipele Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

Echipa de intervenție stradală a Centrului de urgență pentru persoane fără adăpost, transportă zilnic oameni ai străzii în Adăpostul de urgență, improvizat, în Timișoara, pe strada Învățătorului, în centrul rezidențial situat pe strada Telegrafului și la organizațiile non guvernamentale partenere, Fundația Timișoara 89 și Caritas.

Au fost luate măsuri de prevenire a hipotermiei, s-au pus la dispoziție servicii medicale, medicamente, hrana și îmbrăcăminte adecvată pentru a dovedi încă o dată că oamenii sunt cei mai importanți pentru municipalitate si implicit pentru Direcția de Asistenta Socială a Municipiului Timișoara. “Facem un apel, ca și anul trecut, spre toți acei timișoreni care au sufletul deschis sa sprijine Centrul de urgentă pentru persoane fara adăpost, pe măsura posibilităților, pentru a dona îmbrăcăminte groasa, lenjerie de corp, prosoape, lenjerie de pat sau produse igienico-sanitare, pentru cei peste 50 de oameni ai străzii, adăpostiți pe strada Învățătorului”, transmite conducerea instituției.

Directorul general al Direcției de Asistenta Socială a Municipiului Timișoara, jr. Rodica Cojan, promite timișorenilor că niciun om nu-și va pierde viața prin hipotermie, în orașul nostru, punând la dispoziție, dacă este necesar, chiar și holurile Centrului rezidențial de pe strada Telegrafului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*