Economic

CCIAT organizează cel de-al doilea târg de job-uri în cadrul proiectului LaborNet

CCIAT organizează cel de-al doilea târg de job-uri în cadrul proiectului LaborNet

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în data de 21 martie cel de-al doilea Târg de Job-uri din cadrul proiectului. Evenimentul va avea loc de la ora 11, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri.

Companiile timișene își vor prezenta oferta de locuri de muncă și necesarul de personal, reprezentanți ai unor instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Serviciul pentru Imigrări al Judeșului Timiș dar și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din zona tranfrontalieră, atât din Republica Serbia cât și din județul Timiș.

Firmele și agenții economici vor avea câte un stand pentru a purta discuții cu potențialii angajați. Participarea este gratuită prin proiect.

La primul Târg de job-uri organizat în cadrul proiectului, la Kikinda, în perioada 23-24 octombrie 2017, au participat 17 companii timișene care se confruntă cu o lipsă acută a forței de muncă și interesate să angajeze personal din Republica Serbia. Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, fiind prezente peste 300 de persoane neocupate și șomeri din zona Kikinda.

De asemenea, din 26 ianuarie la sediul CCIA funcționează un Info Point care asigură suportul logistic și informațiile necesare companiilor interesate să angajeze personal din Republica Serbia.

Proiectul LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia și vizează îmbunătățirea potențialului zonei pentru a asigura o creștere favorabilă incluziunii, a facilita accesul pe piața forței de muncă și a spori oportunitățile de angajare  în zona transfrontalieră.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*