Eveniment

Panică la Clinicile Noi, pacienţii au fost ameninţaţi cu un cuţit. Cine a intervenit

Panică la Clinicile Noi, pacienţii au fost ameninţaţi cu un cuţit. Cine a intervenit
Adora Beauty

În seara zilei de vineri, echipajul de prim ajutor medical de pe autosanitara SMURD, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, a predat un pacient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara, în urma unei solicitări la numărul unic 112.

După predare, în timp ce comandantul de echipaj completa documentele necesare, o femeie foarte agitată a ieșit din UPU spunând că în interior este un om care amenință cu un cuțit. Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână.

Comandantul de echipaj, plutonier major Gheorghe Gugoașă, fără a sta pe gânduri, a alergat în spatele agresorului și foarte ferm i-a cerut acestuia să arunce cuțitul. După un moment de ezitare, gresorul a aruncat cuțitul, după care comandantul de echipaj și ceilalți doi membri ai echipajului, plutonier adjutant Cristian Nicoară și plutonier major Eusebiu Prejban, i-au cerut să se culce pe jos. Acesta i-a ascultat, după care pompierii militari l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție.

Datorită curajului și promptitudinii cu care au acționat cei trei pompieri, nici o persoană nu a fost rănită.

Foto credit: Foto Lau’s Page

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*