Sport

Săptămână plină în Liga Prieteniei Timișoara! Competiția se apropie de finalul sezonului regulat

Foto: Octavian Pintean

Încă o săptămână plină în Liga Preteniei – competiția fotbalistică dedicată amatorilor de fotbal pe teren redus, jucat în mod organizat- din Timișoara.

Săptămâna precedentă a adus noi meciuri tari pe terenurile bazei sportive Nefer Prod, acolo unde a avut loc o nouă etapă din cadrul Ligii Prieteniei Timișoara. Primul meci a fost între ocupanta locului doi, echipa ”gazdă”, Neferprod,, care avea să evolueze în compania celor de la Viitorul Timișoara. ”Derby-ul” a fost plin de surprize, cei de la Viitorul reușind să deschidă scorul, reușind chiar să încheie în avantaj, scor 3-2, prima repriză. După revenirea pe dreptunghiul verde, cei de la Neferprod au beneficiat de un penalty ca urmare a faptului că un jucător de Viitorul a comis henț în propriul careu, iar balanța a revenit la același nivel. Până la final, Neferprod a mai marcat de două ori, ceea ce a făcut ca rezultatul consemnat de arbitru să fie 5-3. Învingătoarea a reușit astfel să urce pe prima poziție a clasamentului.

O altă partidă interesantă a avut loc, conform organizatorilor competiției, în subsolul clasamentului. Un meci extrem de disputat a fost între FC SRS și Portocala Dilie, cei din urmă reușind să între la cabine cu un avantaj de două goluri. După pauză, cei de la SRS au revenit în joc, reușind să înscrie de trei ori, nu înainte ca și băieții ”portocalii” să o mai facă o dată. Astfel, scorul final a fost 3-3, iar ”lupta” din coada clasamentului rămâne strânsă.

Într-o altă partidă s-a mai înregistrat un 3-3, fiind vorba despre meciul dintre cei de la Dedeman Timișoara și AC Lipovei. Celtic Timișoara s-a văzut înfrântă cu scorul de 4-0 de Juventus din Timișoara, în timp ce Rossonerii au reușit să obțină trei puncte ca urmare a unei victorii obținute la masa verde, 3-0 cu Poker Stars.

Clasamentul, la ora actuală, poate fi consultat mai jos. Diferența dintre numărul meciurilor jucate de fiecare dintre cele 15 combatante este datorată faptului că nu toți sportivii amatori reușesc să respecte programările inițiale.

”Liga Prieteniei esre o competiție de fotbal pe teren redus, dedicată amatorilor, oameni simpli care vor să facă mișcare în mod constant și care au decis să demonstreze că prin intermediul acestei competiții pot ajunge să concureze, cu fotbalul practicat în Liga I de fotbal din România, chiar dacă la un nivel la fel de profesionist. Competiția se anunță extrem de interesantă și de acum înainte, pentru că ne apropiem de accederea în play-off și play-out”, ne-au declarat organizatorii Ligii Prieteniei Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*