Social

Căruțe pe străzi și multe alte probleme pe capul timișorenilor din Buziașului, Ciarda Roșie sau Soarelui

Căruțe pe străzi și multe alte probleme pe capul timișorenilor din Buziașului, Ciarda Roșie sau Soarelui

Zeci de probleme semnelate de timișorenii din cartierele Ciarda Roșie, Soarelui și Buziașului, către polițiștii locali, în cadrul acțiunilor declanșate de oamenii legii în urmă cu o săptămână.

Poliția Locală Timișoara a continuat, în cursul zilei de ieri, acțiunile demarate în urmă cu o săptămână în cartierele Municipiului, care sunt organizate cu efective mărite cu scopul de a relaționa cu cetățenii, de a sta de vorbă cu aceștia și de a afla problemele din cartiere direct de la cetățeni, dar și a constatate neregulile din zonele orașului.

Oamenii legii au fost prezenți, de această dată, în cartierele Ciarda Roșie, Soarelui și Buziașului, după ce săptămâna trecută s-au aflat în Plopi, Kuncz, Baba Dochia și Lunei. S-a discutat cu un număr de 136 cetățeni, care le-au expus aspectele negative din cartierele în care locuiesc și care trebuie soluționate. Conform regulei care la fiecare astfel de acțiune să fie cooptați și președinții sau vicepreședinții consiliilor consultative de cartier, deoarece aceștia sunt cei aflați în legătură permanentă cu cetățenii și cunosc problemele din cartiere, și de această dată a fost prezent președintele Consiliului Consultativ de Cartier din Ciarda Roșie, care a comunicat mai multe aspecte negative cu care se confruntă în zonă. În urma patrulărilor efectuate au fost identificate un număr de 7 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, 12 locații identificate ca terenuri virane sau neîmprejmuite și rampe clandestine de deșeuri, cinci locații frecventate de câini fără stăpân, dar și gropi în carosabil, indicatoare rutiere degradate, rupte sau căzute, clădiri degradate, precum și alte nereguli. Abandonarea de deșeuri pe terenuri virane, prezența oamenilor străzii, în anumite locații, căruțe care circulă ce colectează deșeuri, zone verzi care trebuie amenajate s-au aflat printre problemele expuse de cetățenii din cartierele respective.

”Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții vor fi direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare, urmând a fi efectuate astfel de acțiuni în toate cartierele orașului”, anunță oamenii legii din Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*