Eveniment

Percheziții în Timiş. Dosarul vizează abuzul în serviciu, șantajul și falsul intelectual

Percheziții în Timiş. Dosarul vizează abuzul în serviciu, șantajul și falsul intelectual

În această dimineaţă, poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităților Lugoj și Leucușești, la sediul unor unități silvice administrative. Două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Luni, poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș împreună cu polițiștii municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făget, au efectuat 2 percheziţii în localitățile Lugoj și Leucușești.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, șantaj și fals intelectual.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în cursul anului 2016, în calitate de reprezentanți ai unor  unități silvice administrative, ar fi întocmit în fals avize de însoțire primare, prin care se atestă în mod nereal, vânzarea de material lemnos către diferite persoane fizice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor  mai multe documente și înscrisuri privind tranzacții cu material lemnos.

Doi bărbați, de 33 și 41 de ani, au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii.

Activitățile desfășurate vizează două persoane și o societate comercială, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*