Eveniment

Zeci de metri cubi de lemne, confiscaţi de poliţiştii timişeni

Zeci de metri cubi de lemne, confiscaţi de poliţiştii timişeni

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 28 și 31 de ani în timp ce transportau 34,76 metri cubi  de material lemnos pe raza municipiului Lugoj și localității Mănăștiur, fără aviz de însoțire.

În data de 10 februarie a.c., polițiștii din Lugoj, au oprit pentru control un autocamion  care transporta material lemnos, condus de către un bărbat de 31 de ani. În fapt, cel în cauză ar fi transportat pe raza municipiului Lugoj 32,26 metri cubi material lemnos, având avizul de însoțire expirat. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar în cauză au fost aplicate sancțiuni contravenționale de aproximativ 28.000 de lei.

De asemenea, în data de 9 februarie a.c., polițiștii Secției 10 Rurale Făget, au oprit pentru control o autoutilitară  care transporta material lemnos, condus de către un bărbat de 28 de ani. În fapt, cel în cauză ar fi transportat pe raza localității Mănăștiur  2,5 metri cubi material lemnos, fără a deține aviz de însoțire. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*