Cultură

Ştefan Hruşcă revine la Timişoara cu un concert-eveniment: Fostele iubiri

Ştefan Hruşcă revine la Timişoara cu un concert-eveniment: Fostele iubiri

Ștefan Hrușcă le propune admiratorilor săi o întâlnire pe pragul primăverii: cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul cantautorului maramureşean se vor auzi live în spectacolul ce va avea loc în 2 martie 2018, de la ora 20,  la Opera Națională Română din Timișoara! Șlagăre din repertoriul său, ca  „Fostele iubiri”  sau  „Un copac cu flori”  și  răscolitoarea „Rugă pentru părinţii” fac parte repertoriul unui ”concert al  refrenelor nemuritoare”, promite artistul.

„Cariera muzicală a lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul Cenaclului Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, între 1981 şi 1984, Ştefan a străbătut țara în lung şi în lat şi a cântat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă cucerind inimile românilor.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă,  Ştefan Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), “Balade speciale”  (2007) şi, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene”, subliniază realizatorii evenimentului

Despre întâlnirea cu publicul din Timisoara  Ştefan Hruşcă declară:  „mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii.  Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu  cântece foarte dragi sufletului meu. Artistul va fi acompaniat de formatia “Mario Band”: Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție.

Biletele pentru acest concert au, în funcție de loc, prețuri de  80 lei  sau 60  lei  și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*