Social

Polițiștii locali, jandarmii și polițiștii de la Secția 2, razie în cluburile și barurile din Timișoara

Polițiștii locali, jandarmii și polițiștii de la Secția 2, razie în cluburile și barurile din Timișoara

Sâmbătă noaptea a avut loc o acțiune a polițiștilor locali, împreună cu polițiștii de la Secția 2 și jandarmii din Timișoara. Aceștia au luat la ”puricat” o serie de baruri și cluburi din capitala Banatului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială și Compartimentului Intervenții Rapide, împreună cu polițiști de la Secția 2 și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș au efectuat, sâmbătă noaptea, o amplă acțiune pentru verificarea modului în care reprezentanții localurilor de pe raza municipiului Timișoara respectă legislația referitoare la păstrarea liniștii publice pe timp de noapte.

În cadrul acțiunii au fost verificate 19 societăți comerciale, fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale, din care una pentru lipsa acordului de funcționare și două pentru neprezentarea unor documente. Au fost transmise și patru invitații reprezentanților unor societăți care trebuie să prezinte actele deținute pe firmă pentru a fi verificate din punct de vedere comercial.

Nu au fost constatate încălcări ale Legii 61/1991 republicată referitoare la păstrarea liniștii publice. ”Pe parcursul anului trecut polițiștii locali au aplicat sancțiuni în valoare de 14.000 de lei unor cluburi și baruri care au încălcat legislația referitoare la tulburarea liniștii pe timp de noapte. Astfel de acțiuni sunt organizate periodic, în special în zilele de weekend, când s-a înregistrat un număr mai mare de sesizări de la cetățeni pe această linie”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*