Economic

Misiune economică în Turcia cu facilități pentru firmele participante

Misiune economică în Turcia cu facilități pentru firmele participante

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Ambasada Republicii Turcia la București, sub coordonarea Ministerului Economiei din Turcia, organizează în perioada 6 – 9 martie o misiune economică de vizitare a Târgului Internațional de Modă, Îmbrăcăminte și Textile: PREMIÈRE VISION.

Este vorba despre unul dintre cele mai importante târguri de materiale textile din Europa. La ediția din 2018 și-au anunțat participarea peste 120 de expozanți – de la companii turcești și internaționale, selectate de un Comitet al profesioniștilor din industrie, care vor prezenta colecții creative și inovatoare, o gamă largă de produse și articole textile, precum: fire, ţesături moderne şi denim, articole de pasmanterie, tipare, mărci haute-couture, de lux şi prêt-à-porter, lanţuri de magazine, case de modă, producători de îmbrăcăminte, designeri.

Acțiunea se înscrie în Programul “International Buyer Mission Program”, prin care participanții beneficiază de următoarele gratuități: cazare pentru un reprezentant al firmei; vizitarea târgului; participare la întâlnirile B2B, pe baza unui program prestabilit; asistență şi servicii de traducere la parteneriatul de afaceri.

Termenul de înscriere este până la 16 februarie. Informații suplimentare sunt disponibile la: https://www.premierevision-istanbul.com/.

Ministerul Economiei din Republica Turcia își rezervă dreptul de a selecta firmele participante după următoarele criterii: firma să dețină un potențial suficient pentru import; reprezentantul firmei să aibă putere de decizie pentru import și, de preferință, să fie cunoscător al limbilor engleză, franceză sau germană.

Nu sunt acceptate firmele care au reprezentanțe în Turcia și firmele care au mai beneficiat de gratuitate prin Ministerul Economiei din Republica Turcia.

Transportul este suportat de participant. Costuri de organizare: 238 lei (TVA inclus)

 

(foto Code Noir Style)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*