Politic

Deputatul Marian Cucșa: “Ce ar spune un turist despre Timișoara Capitală Culturală Europeană dacă ar ajunge să fie internat la la spitalul ”Victor Babeș?

Deputatul Marian Cucșa: “Ce ar spune un turist despre Timișoara Capitală Culturală Europeană dacă ar ajunge să fie internat la la spitalul ”Victor Babeș?
Adora Beauty

Fotografia postată pe internet de nepoata unui pacient aflat internat la spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” a stârnit groaza nu doar între timișoreni, cât și în toată țara.

Am stat de vorbă cu cei aflați în slujba cetățeanului. Vă prezint opinia deputatului ALDE Timiș, Marian Cucșa:

“ÎI vedem pe primarul Robu preocupat de fântâni arteziene, de afisajele autobuzelor, nicidecum de spitalele din Timișoara. Ba mai mult decât atât, în ultimele zile a criticat dur chiar și proiectul Timișoara- Capitală Culturală Europeană 2021. Mi se pare că această atitudine este revoltătoare și inadmisibilă din partea primarului unui oraș de o asemenea anvergură precum Timișoara.

Referitor la imaginile intens discutate în presă, cele de la spitalul ”Victor Babeș”. Este inacceptabil ca un oraș care se vrea a fi Mica Vienă să fie surprins într-o astfel de ipostază. Ba mai mult, haideți să facem un exercițiu de imaginație și să ne închipuim cum, în 2021, un turist care vine să viziteze Timișoara va ajunge internat la spitalul ”Victor Babeș” Nu voi sta nepăsător, noi cei din ALDE Timiș vom trage semnale de alarmă de fiecare dată când ni se pare că orașul în care am crescut și ne-am maturizat este nedreptățit. Este o nedreptate în primul rând pentru cetățenii din această urbe. Timișorenii au dreptul la un tratament echitabil care să asigure condiţiile unei vieţi decente, iar domnul primar Nicolae Robu ar trebui să fie conștient de asta. În cazul în care a uitat, vom avea grijă să-i amintim. Situația nu poate rămâne așa”, a spus deputatul ALDE Timis.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*