Social

Un tramvai Armonia blocat pe linii. Care a fost cauza

Un tramvai Armonia blocat pe linii. Care a fost cauza

Incident neplăcut în această după-amiază la Timișoara! Un tramvai Armonia, linia 1, a rămas înțepenit pe șină, din pricina unui autoturism care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Șoferul autovehicului a forțat intrarea în intersecție, neținând cont că din partea dreaptă se îndrepta regulamentar un tramvai. Pentru a evita impactul, vatmanița a frânat brusc, moment în care s-a blocat contactorul general.

Totul s-a petrecut în jurul orei 12.15, la intersecția Spitalul Militar cu Piață 700. Incidentul a afectat circulația alte trei tramvaie care se aflau în spatele tramvaiului Linia 1.“La intersecția Spitalul Militar cu Piața 700 un autoturism a trecut pe culoarea roșie a semaforului, iar vatmănița a frânat brusc și în acel moment, pentru a evita accidentul s-a blocat contactorul general. Problema aceasta s-a remediat în 5 minute de la sosirea mașinii noastre de intervenție. Mai mult  a durat până a ajuns mașină la locul incidentului”, a explicat Nicolae Bitea, director adjunct al STPT.

Din fericire nu au existat victime.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*