Administrație

Investiții din fonduri nerambursabile pentru comuna Biled

Investiții din fonduri nerambursabile pentru comuna Biled

Investiții din fonduri nerambursabile pentru comuna Biled, începând cu anul 2018. Vorbim despre proiectele finanţate cu bani de la Guvern pentru dezvoltare locală.

La data de 1 februarie, autoritățile au semnat două contracte de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în valoare de 17.708,615 lei. Potrivit primarului Cristian David, este vorba despre un proiect care prevede “Extinderea rețelei de apă uzată în comuna Biled”, dar și “Reabilitare, modernizare și dotare Școală gimnazială Biled” în valoare de 3.239.091,05 lei. Aceste proiecte se vor derula după ce vor fi efectuate procedurile legale, începând cu anul 2018.

Reamintim, anul trecut comuna a beneficiat de fonduri de la Guvern, în valoare de aproape 26 milioane lei.“În anul 2017 am semnat trei contracte de finanțare pe Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru comuna Biled, în valoare de 3 milioane euro, reprezentând investiția de canalizare cu stație de epurare în comuna Biled, extinderea de rețea alimentare cu apă potabilă în comuna Biled, construire drum exploatare agricolă ”, a afirmat edilul Cristian David.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*