Eveniment

Bărbat căutat de autoritățile din Germania, prins de polițiștii timişeni

Bărbat căutat de autoritățile din Germania, prins de polițiștii timişeni

Poliţiştii timișeni, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Luni, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au  depistat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Uivar, județul Timiș, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Germania.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*