Administrație

Stadiul lucrărilor la Căminul Cultural Lovrin

Stadiul lucrărilor la Căminul Cultural Lovrin
Adora Beauty

Lucrările de reabilitare și modernizare a Căminului Cultural din comuna Lovrin se prelungesc din cauza lipsei de fonduri. Însă, autoritățile dau asigurări că până în la sfârșitul primăverii lucrările vor fi complet gata.

Obiectivul va fi transformat într-un palat de cultură. Este un proiect pe care autoritățile l-au avut în vedere de ani de zile. Clădirea are în jur de o mie patru sute metri pătrați. Aici va fi sală de expoziții, o alta de o sută cincizeci de locuri, unde să-și poată desfășura activitatea și elevii de liceu.

Potrivit primarului comunei Lovrin, Marius Graur, aici vor putea fi găzduite o serie de evenimente culturale și artistice. “Satisfacție maximă voi avea când va fi finalizat Căminul Cultural din Lovrin, pentru că au fost ani la rând când am bătut pe la ușile ministerelor și CJ pentru ca această investiție să fie finanțată. Sperăm ca prin aprilie-mai să fie finalizată lucrarea integral. Vor beneficia și locuitorii comunei Lovrin de un Cămin Cultural modern, ținând cont că celelalte localități din jur au deja”, a transmis primarul comunei Lovrin, Marius Graur.

Investiția este de aproximativ opt sute de mii de euro. Proiectul de reabilitate și modernizarea a Căminului Cultural este finanțat cu fonduri de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*