Administrație

Șoferii vor putea parca în weekend pe două artere importante

Șoferii vor putea parca în weekend pe două artere importante
Adora Beauty

Se dă undă verde pentru parcarea autoturismelor pe prima bandă pe Calea Martirilor, de la strada Mareșal C-tin Prezan până la limita cu comuna Giroc, precum și pe strada Gheorghe Lazăr. Aceasta va fi permisă pe timpul nopții și în weekend. Este vorba despre arterele unde s-a efectuat reabilitarea la patru benzi de către Primăria Timișoara și pe care au fost montate indicatoare rutiere.

Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul Nicolae Robu, care a explicat că înainte ca măsura să fie pusă în practică e nevoie de avizul Comisiei de circulație. “De la ora 20 nu mai e un trafic mare încât să fie nevoie de toate cele patru benzi. Atunci se va institui permisivitatea de parcare, respectiv staționare. Se va lua decizia de a se permite parcarea, staționarea și pe Gh. Lazăr, între bd. Circumvalațiunii și Cetății, dar și Mareșal C-tin Prezan și frontiera cu comuna Giroc, zilnic între orele 20 și 07 și în weekend peste zi. Se va analiza în comisie dacă se va merge și mai departe, spre exemplu pe str. Cloșca și Ovidiu Bala”, a subliniat edilul Timișoarei.

Atenție, însă! Polițiștii locali din Timișoara dau zeci de amenzi pe zi acolo unde șoferii nu țin cont de amplasarea indicatoarelor care interzic parcarea de autovehicule pe carosabil, în afara intervalelor orare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*