Eveniment

Prinși cu etnobotanice în zona stadionului „Dan Păltinişanu”

Prinși cu etnobotanice în zona stadionului „Dan Păltinişanu”
Adora Beauty

Mai mulți bărbați au fost depistați cu etnobotanice de către jandarmi. Totul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 02.00, când un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara aflat serviciu de ordine publică în municipiul Timişoara, a observat un grup de persoane al căror comportament a atras atenţia.

Persoanele au fost depistate aflându-se într-un autoturism, într-o zonă întunecată a unei parcări din zona Stadionului „Dan Păltinişanu”.  La controlul efectuat, în autoturism au fost găsite trei pliculeţe din staniol având în conţinut o substanţă vegetală, de culoare galben-verzuie, susceptibilă a avea efect psihoactiv”, au transmis reprezentantii Jandarmeriei Timișoara.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanelor, acestea având domiciliul în apropierea municipiului Timişoara şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, faptă prevăzută de Legea nr. 143/2000, republicată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*