Sport

UVT Agroland Timișoara, pregătită pentru duelurile cu CSM-urile din București și Lugoj

UVT Agroland Timișoara, pregătită pentru duelurile cu CSM-urile din București și Lugoj

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara părăsesc mâine dimineață Timișoara, având prima ”escală” la București, pentru primul joc din această săptămână. Formația pregătită de Bogdan Paul are programat mâine seară, la ora 18:00, meciul retur din sferturile Cupei României la volei feminin, cu CSM București, una dintre pretendentele la câștigarea trofeului. După 0-3 în tur, căpitanul Diana Balintoni consideră că duelul cu vicecampioana este un prilej foarte bun pentru a pregăti derbiul Banatului din Divizia A1, cu CSM Lugoj.

Timișorencele și-a diminuat drastic șansele de calificare la turneul final de 4 al Cupei României, după ce a cedat la zero partida tur din faza sferturilor de finală. Coordonatoarea Diana Balintoni speră că trupa de pe Bega va reuși un joc cât mai bun mâine seară. ”Va fi un meci dificil cu siguranță, pe care îl vom trata cu seriozitate și din care vom încerca să scoatem cât mai mult posibil. Mergem în București cu gândul de a dezvolta un joc cât mai bun, de a ne consolida relațiile de joc, de a ne repara micile probleme pe care le avem și de a pregăti următorul meci de campionat, de la Lugoj, care este mai important pentru noi”, a spus Diana Balintoni (foto).

Duelul dintre CSM București – UVT Agroland Timișoara este programat mâine, la ora 18:00, în sala de sport Elite și va fi oficiat de Cosmin Tudorache și Georgiana Iatan, ambii din București.

Weekend-ul aduce derbiul Banatului, Lugoj vs. Timișoara

După întâlnirea din Cupa României, Agroland va reveni joi la Timișoara pentru a pregăti derbiul Banatului din Divizia A1. În perspectiva meciului cu CSM Lugoj, programat sâmbătă, la sala „I. K. Ghermănescu”, Agro va intra vineri în cantonament la Buziaș.

”Este o săptămână grea, cu două deplasări. Încercăm să facem față, încercăm să strângem rândurile și să avem evoluții cât mai bune. Sper să progresăm de la un meci la celălalt. A fost un început de an destul de dificil, am acumulat foarte mult din punct de vedere fizic, era și normal să fie așa după vacanță. Ușor, ușor începem să descărcăm și să intrăm pe un făgaș normal pentru acest retur și partea a doua a campionatului”, a mai adăugat Diana Balintoni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*