Eveniment

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată de poliţişti

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată de poliţişti

​Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timișoara și aiDirecției de Operațiuni Speciale I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc. Au fost ridicate aproape 1.400 de comprimate de ecstasy, 200 g.de cannabis, 5 g. de cocaină și 2.100 de lei, iar 4 persoane au fost reținute.

Azi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara, au prins în flagrant delict trei bărbați, cu vârste între 21 și 25 de ani, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc.
Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Timișoara.
În urma acțiunii de prindere în flagrant și a perchezițiilor efectuate, au fost ridicate 1.380 de comprimate de ecstasy, 200 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, precum și cântare, grindere și 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

Din cercetări a reieși că persoanele fac parte dintr-un grup infracțional specializat în traficul intern și internațional, comercializarea și consumul de droguri de risc și mare risc. Astfel, liderul grupării, bărbatul de 25 de ani ar fi preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internațional.Ulterior, atât el, cât și ceilalți membri ai grupării, le-ar fi distribuit pe raza județelor Timiș, Mehedinți, Caraș-Severin și Arad.
Față de trei persoane a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*