Eveniment

Razie! Poliţiştii de la Rutieră au dat 77 de amenzi în 90 de minute

Razie! Poliţiştii de la Rutieră au dat 77 de amenzi în 90 de minute
Adora Beauty

Poliţiştii rutieri au efectuat o razie în Timișoara, în scopul depistării conducătorilor auto care nu respectă semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere. În 90 de minute, polițiștii au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 18.000 de lei.

Ieri, 10 ianuarie, în intervalul orar 17.30-19.00, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara şi cei din cadrul secţiilor urbane au efectuat o acţiune pe raza municipiului, la intersecţia străzilor Arieș și Memorandului, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto, în special respectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Astfel, poliţiştii au aplicat 77 de amenzi, majoritatea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Totodată, au fost sancţionaţi şi şoferii care nu purtau centura de siguranţă în timpul deplasării, precum şi cei care nu aveau asupra lor documentele prevăzute de lege.

Valoarea sancţiunilor contravenţionale este de peste 18.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării două permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*