Utile

Două localități din județul Timiș rămân, mâine, fără apă potabilă!

Două localități din județul Timiș rămân, mâine, fără apă potabilă!

Aquatim informează consumatorii de apă potabilă că locuitorii din două localități ale județului Timiș vor rămâne fără apa rece la robinet. Întreruperea va avea loc preț de câteva ore, vineri dimineață, până după orele prânzului.

Vineri, 12 ianuarie 2018, între orele 9:00 – 12:00, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Livezile. Acțiunea se va repeta între orele 12:00 – 15:00, în localitatea Dolaț, motivul fiind că Aquatim, furnizorul de apă potabilă are în plan spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei reci.

”Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă”, susțin reprezentanții companiei timișorene.

Aquatim amintește că la reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, însă daotiră faptului că această perturbare va fi de scurtă durată, recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. ”Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, se arată într-un comunicat al Aquatim, transmis redacției.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*