Eveniment

Urmărit internațional, depistat la Cenad

Urmărit internațional, depistat la Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și o lună, pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri de mare risc fără drept.

Luni, în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român Marius C., în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Arad.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile române în data de 10.03.2017. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 2 ani și o lună pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri de mare risc fără drept, în scop de comercializare.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*