Social

Patru dintr-un foc! Etnobotanice descoperite în zona Dâmbovița și la Gara de Nord din Timișoara

Patru dintr-un foc! Etnobotanice descoperite în zona Dâmbovița și la Gara de Nord din Timișoara

Patru persoane au fost depistate de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra lor în zona Dâmbovița și în apropierea Gării de Nord din timișoara, la nici două ore diferență, aseară.

Polițiștii locali aflați în patrulare luni, 8 ianuarie 2018, în jurul orei 18:45, au observat trei tineri care stăteau pe o bancă în stația de tramvai de la colțul străzii I. Barac cu Bulevardul Dâmbovița, care, la vederea patrulei au devenit agitați, având un comportament suspect. Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, identificându-i în persoana lui B.D., de 18 ani, din Timișoara, U.I., tot de 18 ani, din localitatea timișeană Jamu Mare, și B.A., de 18 ani, tot din Timișoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite două pungi din nylon care conțineau fragmente vegetale de culoare verde oliv, din categoria etnobotanicelor, despre care tinerii au declarat că le-au cumpărat de la o persoană din zona Gării de Nord. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

La scurt timp după încheierea acestei misiuni, în jurul orei 20:30, polițiștii locali aflați în patrulare în zona Gării de Nord, au observat o persoană care, la apariția patrulei, a aruncat pe jos o țigară și a acoperit-o cu piciorul, încercând să o ascundă. Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numește V.M., de 32 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a recunoscut că țigara este una confecționată manual și conținea substanțe interzise din categoria etnobotanicelor. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*