Administrație

Nicolae Bitea, director adjunct al Societății de Transport Public Timișoara

Nicolae Bitea, director adjunct al Societății de Transport Public Timișoara

Societatea de Transport Public Timișoara are un nou director adjunct. Este vorba despre Nicolae Bitea, care în urmă cu o săptămână a preluat această funcție.

Nicolae Bitea este consilier județean PNL la al treilea mandat, iar timp de șapte ani a îndeplinit funcții de conducere în cadrul  Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. De profesie este inginer, absolvent al USAMVB.

Am experiență de șapte ani în domeniul Transporturi pe care am acumulat-o în cadrul DRDP și îmi doresc un transport public în Timișoara cât mai eficient și în slujba cetățeanului. Eu consider că sunt potrivit pentru această funcție pentru că am energia necesară, o viziune și cred că și o experiență de viață în așa fel încât să pot să coordonez o activitate de asemenea anvergură și pentru că îmi doresc îmbunătățirea din toate punctele de vedere a tranposrtului public din Timișoara, având în vedere că nu peste mult timp Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană și fără doar și poate condițiile în mijloacele de transport trebuie să fie la nivelul unei capitale culturale europene. Și bineînteles, datorită faptului că cetățeanul din Timișoara are nevoie de un transport public la nivel european”, a declarat Nicolae Bitea, directorul adjunct al STPT.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*