Eveniment

Polițiștii au împărțit sute de amenzi șoferilor din Timiș

Polițiștii au împărțit sute de amenzi șoferilor din Timiș

A ”plouat” cu amenzi pe șoselele din Timiș! Sute de șoferi au fost arși la buzunare. Polițiștii timișeni au acționat în perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, pentru siguranța comunității. În această perioadă, au fost constatate 65 de infracțiuni, au fost aplicate 321 de amenzi și 13 șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

Structurile de poliție au intervenit la 285 de evenimente, dintre care 263 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităților, au fost constatate 65 de infracţiuni și aplicate 321 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 90.000 de lei. Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 130 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 15 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost aplicate 172 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru viteză. 13 conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*