Social

Păcală de Botoșani cu bicicleta în spate, prins și amendat pentru că tocmai o furase!

Păcală de Botoșani cu bicicleta în spate, prins și amendat pentru că tocmai o furase!

Un bărbat în vârstă de 49 de ani venit la Timișoara tocmai din ”fundul” Moldovei, a fost depistat de polițiștii locali ducând în spate o bicicletă furată cu mult tupeu din fața unui local.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a Municipiului Timișoara au observat, în dimineața zilei de 25 decembrie 2017, în jurul orei 02:30, un bărbat care ducea în spate o bicicletă. Acesta se deplasa pe strada Vasile Alecsandri înspre Piața Unirii, dar a fost luat imediat la întrebări de oamenii legii, cărora li s-a părut suspect modul bărbatului de a-și ”deplasa” vehiculul.

”Păcală” cu bicicleta în spinare, în persoana lui Z.I, are 49 de ani și a venit din Botoșani, iar polițiștilor locali le-a declarat că a sustras bicicleta din fața unui local de pe strada Eugeniu de Savoya colț cu E. Ungureanu. Pentru că era asigurată la roata din spate cu un sistem de blocare cu cifru, acesta nu a putut pleca pe bicicletă motiv pentru care a decis să o transporte pe sus. Bărbatul a mai declarat că intenționa să o vândă pentru a face rost de bani.

Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*