Economic

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură  Timiș, bilanț la final de an

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură  Timiș, bilanț la final de an

Bilanț reușit la sfârșit de an pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură  Timiș. Târgurile, expoziţiile și misiunile economice de succes sunt doar câteva dintre proiectele realizate în 2017.

2017 a fost un an cu o activitate de excepție, un an cu multe evenimente în premieră în sistemul cameral, un an care a adus 8 seminarii, 14 expoziții, 15 misiuni economice, o activitate bogată la arhiva electronică pentru garanții imobiliare – peste 50 de mii de înscrieri. Performant a fost și numărul de certificate de origine, de asemenea am avut o activitate foarte bogată la arbitrajul comercial, iar Centrul Regional de Afaceri a fost gazda multor evenimente pe care le-am organizat în colaborare cu alte firme sau au fost organizate doar de alte instituții. Un an bogat, cu care putem să ne mândrim și care, mai ales spre final, a avut două gale sub semnul premierelor. Topul Firmelor a fost un eveniment de mare anvergură, la care au participat peste 850 de persoane”, a transmis Florica Chiriță, director general al CCIA Timiș.

Programul de acțiuni al CCIA va continua în 2018 cu misiuni economice, cursuri de perfecționare profesională a timișenilor, târguri internationale, etc.“ Așa cum am spus după fiecare vizită, am respectat o agendă de lucru, un program foarte bogat, cu întâlniri și parteneriate de afaceri, cu vizitare de expoziții, cu organizarea zilei țării respective la Centrul de Afaceri. Putem spune că anul 2018 o să ne aducă seminarii, misiuni economice, 28 la număr, târguri și expoziții, 15 la număr. Avem așteptări de la toate departamentele noastre, intrăm în implementarea a două proiecte, vom avea pe parcursul anului mai multe activități”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*