Social

Dorinţele de Crăciun ale 150 de copii nevoiaşi, împlinite de angajaţii care lucrează în UBC 2

Dorinţele de Crăciun ale 150 de copii nevoiaşi, împlinite de angajaţii care lucrează în UBC 2

În apropierea sărbătorilor de iarnă, persoanele care lucrează în clădirea de birouri United Business Center 2 (UBC 2) a ansamblului Openville Timişoara au demonstrat că au suflet mare, dăruind din inimă cadouri pentru copii mai puţin norocoşi.

În luna decembrie, în UBC 2 s-a desfăşurat campania socială „Bradul Dorințelor”, organizată în parteneriat cu cu Asociaţia Lindenfeld. Campania şi-a propus să aducă zâmbete pe chipurile a 150 de copii din centrele de plasament din Timișoara.

Micuţii au aşternut pe hârtie dorinţele lor de Crăciun şi le-au închis în plicuri, care apoi au împodobit bradul de la recepţia clădirii office. Persoane inimioase din birourile UBC 2 au luat scrisorile şi le-au îndeplinit micuţilor visurile. Ghetuţe, hăinuţe, fulare, mănuşi, căciuliţe, şosete, păpuşi, măşinuţe cu telecomandă şi alte jucării, pluşuri, patine, mingi de fotbal, rechizite, cărţi, dulciuri, patine şi multe altele s-au aflat pe lista de dorinţe a princhindeilor, care s-au transformat în realitate, în prag de sărbători.

În 20 decembrie, maşinile încărcate cu daruri frumos împachetate au pornit spre copiii din centrele de plasament din Timişoara.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*