Sport

UVT Agroland încheie anul 2017 cu 6 victorii și 18 puncte. Vezi clasamentul actualizat!

UVT Agroland încheie anul 2017 cu 6 victorii și 18 puncte. Vezi clasamentul actualizat!

Sezonului 2017-2018 al Diviziei A1 la volei feminin programează o scurtă pauză prilejuită de sărbătorile de iarnă. După 10 runde, UVT Agroland Timișoara se regăsește la mijlocul clasamentului, pe poziția a cincea, cu 18 puncte, după ce fetele lui bogdan Paul au încheiat anul voleibalistic 2017 cu o victorie superbă, în fața publicului timișorean, scor 3-0 împotriva unei foste campioane, Știința Bacău.

Cu turul încheiat și o primă etapă scursă din returul sezonului regular, Agroland este revelația sezonului 2017-2018 în Divizia A1 de volei feminin. Echipa pregătită de Bogdan Paul are un bilanț pozitiv: șase victorii și patru înfrângeri. În plus, ”Agro” a luat o opțiune serioasă pentru ocuparea locului 5 și înainte de startul fazei a doua. În acest moment, distanța față de locul al șaselea, ocupat de CSM Lugoj, este de 8 puncte, în timp ce ecartul față de Dinamo, echipă clasată pe locul al 7-lea, a urcat la 10 puncte. Cu cele două echipe menționate, Agrlonad va juca în primele două runde de campionat din 2018: acasă cu Dinamo (13 ianuarie) și în deplasare cu CSM Lugoj (20 ianuarie).

Tehnicianul formației timișorene, Bogdan Paul se gândește deja la debutul în 2018. ”Orice echipă își dorește ca înainte de sărbători să termine cu o victorie acasă, în compania unui adversar puternic. În acest moment avem altă stare de spirit și ne îndreptăm spre foarte scurta vacanță pe care o vom avea cu o bucurie mai mare. E foarte important să începem bine anul următor în campionat. Avem meci acasă cu Dinamo, apoi o deplasare la Lugoj și trebuie să obținem maximum de puncte. Dacă reușim, ocuparea locului al 5-lea va fi aproape sigură”, a precizat Bogdan Paul.

Din cele șase victorii de până acum, trei au fost obținute pe teren propriu (cu CSM Lugoj, Penicilina Iași și Știința Bacău) și trei în deplasare (la Dinamo București, U NTT Data Cluj și Medicina Târgu Mureș).

În runda a 10-a, fetele echipate în negru și roșu au fost singurele din afara locurilor 1-4 care au reușit să învingă o echipă din ”careul de ași”, după ce a trecut categoric de Știința Bacău, cu 3-0. Grație acestei victorii, configurația podiumului a suferit o modificare după runda din weekend: CSM Târgoviște a urcat pe locul 3, iar Știința a coborât pe poziția 4.

Clasament Divizia A1 feminin:
1. CSM București – 28 puncte;
2. Volei Alba Blaj – 27 puncte;
3. CSM Târgoviște – 23 puncte;
4. Știința Bacău – 21 puncte;
5. UVT Agroland Timișoara – 18 puncte;
6. CSM Lugoj – 10 puncte;
7. Dinamo București – 8 puncte;
8. Medicina Târgu Mureș – 6 puncte;
9. U NTT Data Cluj – 5 puncte;
10. Penicilina Iași – 4 puncte.

Primul meci din 2018 este programat la sala UVT de pe strada Oituz, în compania celor de Dinamo București, la 13 ianuarie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*