Cultură

„Doamne, fii cu mine bun” – concert caritabil de sărbători la Capitol

„Doamne, fii cu mine bun” – concert caritabil de sărbători la Capitol

Timişorenii sunt chemați să pună mână de la mână în sprijinul Secției de Oncologie Infantilă din cadrul Spitalului “LOUIS ȚURCANU” prin participarea și susținerea evenimentului cultural și concertului ”Doamne, fii cu mine bun”. Concertul caritabil pentru suflete mici și pentru oameni nobili, inițiat de Rotary Club Timișoara Cosmopolitan, va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 19.00 în sala FiIarmonicii Banatul.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Banatul la preţul de 20 de lei.

În cadrul evenimentului se disting prin participare Petrică Moise, Aura Twarowska – Viena, Narcisa Brumar, Dan Patacă. Aceștia fiind susținuți de Diana Zaharie, Alin Stanis, Marius Zaharia, Gelu Dobrea, Cosmin Horvath Gavrilă, Radu Mihai Ghebaure sub bagheta și coordonarea muzicală a Mihaelei Silvia Roșca și a talentelor muzicale din Corala Contrast și a Orchestrei Filarmonicii Banatul.

În cadrul concertului se vor regăsi piese de Crăciun, populare, clasice și interpretări unice, în primă audiție ce cor purta semnătura inconfundabilă a bucuriei și bunătății umane.

De asemenea, în completarea donațiilor dvs. prin biletele achiziționate, va exista și o licitație tacită cu scop caritabil, cât și o urnă publică de donații la locul evenimentului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*