Politic

Deputatul Marian Cucșa: “Suntem partidul care a crescut cel mai mult în ultimul an”

Deputatul Marian Cucșa: “Suntem partidul care a crescut cel mai mult în ultimul an”
Adora Beauty

Președintele ALDE Timiș, deputatul Marian Cucșa, este încrezător în echipa pe care o conduce în cadrul partidului. Acesta a declarat recent că, în prezent, Alianța Liberalilor sși Democraților a crescut cel mai mult în ultimul an, având 12-13 procente. Ba chiar este cel mai stabil partid din țară.

Sunt mulțumit de ce se întâmplă în ALDE, de percepția populației asupra mesajului politic, coerenței liderilor și structurilor din teritoriu. Avem undeva la 12-13%, suntem partidul care a crescut cel mai mult în ultimul an. Vă spun cu toată dechiderea că ALDE este cel mai stabil partid politic din România, atât la nivel național cât și local. Astfel, la nivel local, echipa face pași, se întărește, vin oameni. Sunt primari care și-au arătat dschiderea de a ne sprijini în demersurile propuse de ALDE și e un lucru îmbucurător. Ca și target ne interesează în 2020 să fim a doua forță politică la nivel național, lucru care se va realiza, uitându-mă la cum evoluează lucrurile și la seriozitatea echipei cu care lucrez”, a transmis președintele ALDE Timiș, deputatul Marian Cucșa.

 

Friends Arena

2 Comentarii

  1. Ce zdrente ordinare ….

  2. Ati crescut degeaba la ce magari luati parte o sa picati in gol , bine asta nu e o problema pt. voi ca veti emigra la partiudul tata adk PSD – PCR

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*