Sport

UVT Agroland, în fața ultimului meci din 2017! Ce spun antrenorul Bogdan Paul și voleibalista Andrea Lakovic

UVT Agroland, în fața ultimului meci din 2017! Ce spun antrenorul Bogdan Paul și voleibalista Andrea Lakovic

Înaintea ultimului meci din 2017, centrul Andrea Lakovic și antrenorul Bogdan Paul au vorbit despre parcursul echipei în turul campionatului și au prefațat duelul cu Știința Bacău, programat vineri, la ora 17:30, la sala UVT de pe strada Oituz.

Mâine seară are loc ultimul joc din 2017 al fetelor de la UVT Agroland Timișoara, în Divizia A1 feminin. Adversara fetelor echipate în negru și roșu va fi Știința Bacău, echipă clasată pe locul trei în clasament, dar pe care centrul timișorencelor, Andrea Lakovic, speră să o poată învinge. ”Jucăm acest meci acasă, în sala în care ne antrenăm zilnic și pe care o cunoaștem foarte bine. În tur, am fost destul de aproape de adversar, dar de data aceasta eu cred că vom fi mult mai pregătite. Știința are jucătoare foarte disciplinate, jucătoare valoroase, dar cred că le putem contracara dacă ne facem jocul așa cum trebuie, dacă vom fi și noi disciplinate. Dacă vom urma strategia trasată pentru acest meci, avem oportunitatea să câștigăm”, a declarat, înaintea singurului joc rămas de disputat în 2017, Lakovic.

Centru consideră că ea și colegele ei s-au descurcat bine în prima parte a campionatului, câștigând toate partidele care trebuiau câștigate,pentru atingerea obiectivului.”Împotriva formațiilor mai puternice, mă refer la Blaj, Târgoviște, CSM București și Bacău, am arătat că putem pune probleme. Cred că în retur și în partea a doua a campionatului ne vom descurca mai bine, pentru că acum avem mai multe informații despre acești adversari”, a conchis Andrea Lakovic.

Tehnicianul celor de la UVT Agroland, Bogdan Paul, consideră că după ce au pus probleme adversarelor de la Știința Bacău, în prima etapă, și-ar dori să pună și mai mari probleme vineri și să ia puncte. ”Începe returul, apoi urmează pauza de Sărbători, și cred că ne-ar sta bine cu mai multe puncte, oricâte ar fi ele, în vistieria clubului, după acest meci. Va fi important ulterior în economia clasamentului, să fim siguri de o poziție cât mai bună pentru faza a doua a campionatului. Știința Bacău este o echipă de tradiție a voleiului românesc. An de an a avut rezultate foarte bune în competițiile interne și să nu uităm că a avut și un parcurs eficient în primele etape ale cupelor europene. Este o echipă care a reprezentat România cu succes și poate să facă o figură frumoasă și în această ediție”, a explicat Bogdan Paul.

Antrenorul timișorencelor a mai spus că nu are nici o îndoială referitor la capacitatea jucătoarelor sale de a se mobiliza și de factorul motivațional, chiar dacă, pe alocuri, acesta nu este atât de vizibil și de evident în volei. ”Fanii să fie convinși că fetele își doresc foarte mult, iar la acest gen de meciuri ele vor da tot ce vor avea mai bun din bagajul voleibalistic și cel fizic. Per total, lucrurile au fost în grafic. Mi-aș fi dorit ca echipa să fie mai prezentă în joc cu Volei Alba Blaj și CSM București. Cu aceste două echipe nu prea am contat, și chiar dacă sunt favorite la titlu, sunt convins că acasă am putea să dezvoltăm un alt gen de joc. Au fost și probleme medicale, și o anumită stare de oboseală. Echipa are în componență doar 9 senioare, e un pic mai complicat să te bați de la egal la egal cu granzii. Dar, repet, această echipă poate mai mult, și vineri va arăta acest lucru, sunt sigur”, a adăugat Bogdan Paul.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*