Social

De Crăciun, E.ON Energie dăruieşte 200.000 de kWh pentru 14 instituţii. Trei sunt în județe vecine Timișului

De Crăciun, E.ON Energie dăruieşte 200.000 de kWh pentru 14 instituţii. Trei sunt în județe vecine Timișului

E.ON Energie România anunță lansarea unei noi ediţii a campaniei “Dăruiește Lumină”, prin intermediul căreia vor fi donaţi 200.000 de kWh -gaz și electricitate- în perioada 13-27 decembrie 2017, către un număr de 14 instituții publice, precum case de copii, cămine pentru vârstnici și spitale, pe care românii le vor putea vota.

Lista instituțiilor participante poate fi găsită pe website-ul www.daruiestelumina.ro, dar şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei, acolo unde utilizatorii pot alege destinatarii kilowatt-ilor. Tot ceea ce trebuie să facă fiecare participant este să dea like sau share poveştii respectivei instituţii în reţeaua de socializare şi automat aceasta va primi 10 kWh. Un utilizator poate direcţiona kWh către mai multe instituţii, în limita a 10 distribuiri.

Instituțiile participante în acest an la campanie sunt:
– Căminul pentru Persoane Vârstnice Bocșa, judeţul Caraş Severin;
– Centrul Rezidențial de Asistență Caransebeș, judeţul Caraș Severin;
– Spitalul Municipal Vulcan , judeţul Hunedoara;
– Centrul Școlar de Educație Incluzivă Roman, judeţul Iaşi;
– Căminul pentru Persoane Vârstnice Bacău, judeţul Bacău;
– Spitalul Orășenesc Hârlău, judeţul Iași;
– Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Rușdea, Baia Mare, judeţul Maramureş;
– Centrul persoane Vârstnice Teaca, judeţul Bistriţa Năsăud;
– Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistrița;
– Asociația Steps of Hope, Daia, judeţul Sibiu;
– Spitalul Orășenesc Cisnădie, judeţul Sibiu;
– Centrul de Îngrijire și Asistență Reghin, judeţul Mureş;
– Casa Sf. Iosif, Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita;
– SOS Satele Copiilor Sibiu.

Pentru stabilirea cantităţii totale de kWh de care va beneficia fiecare instituţie în parte vor fi luaţi în considerare kWh strânşi atât în urma like-urilor și share-urilor directe ale postărilor de pe Facebook, cât şi în urma distribuirii poveştilor de pe website.

Toţi cei 200.000 kWh sunt donați de E.ON Energie România, cantităţile oferite urmând să fie scăzute din factura de energie electrică sau gaze naturale a beneficiarilor.

Campania ”Dăruieşte Lumină” a ajuns la cea de-a patra editie şi reprezintă încă un exemplu de implicare a E.ON Romania în viaţa comunităţilor locale.
Prima ediție a campaniei s-a desfăşurat în luna aprilie 2015, când au fost oferiți 100.000 kWh spre beneficiul unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi cămine pentru vârstnici din 10 județe. Iniţiativa a fost continu-ată în decembrie 2015, când au fost dăruiți peste 200.000 kWh către 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude, precum şi în decem-brie 2016, când 200.000 kWh au fost oferiți către 16 institutii: spitale, scoli, cămine pentru vârstnici, orfelinate.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicân-du-se la aproximativ 280.000.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*