Turism

Se poate schia pe Muntele Mic şi Semenic

Se poate schia pe Muntele Mic şi Semenic

Zăpadă, soare şi distracţie cât cuprinde. De toate acestea au parte turiştii care îşi vor petrece finalul de săptămână în staţiunile montane din munţii Banatului. Atât pe Semenic cât şi pe Muntele Mic, se va putea schia, spun reprezentanţii Salvamont Caraş-Severin, dacă responsabilii instalaţiilor de cablu vor porni în timp util utilajele aferente.

Reprezentantul Salvamont Horia Cocie a precizat pentru Radio Reşiţa că, zăpada de pe platoul Muntele Mic este numai bună pentru schi şi sanie, măsoară aproximativ 35 de centimetri, iar turiştii care doresc să-şi petreacă timpul liber pe pârtii o pot face. Sunt deschise schiorilor pârtiile: Nordica, Felix şi cele administrate de omul de afaceri Romeo Dunca. În ceea ce priveşte accesul pe platou, se circulă în condiţii de iarnă, cu autovehiculele echipate corespunzător, drumul fiind deschis traficului rutier.

În staţiunea montană Semenic, până duminică va fi soare, iar zăpada nou căzută, de aproape 20 de centimetri, este propice pentru schi, dar şi pentru o plimbare în aer liber în prima zăpadă din sezon.

Citeşte mai multe AICI

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*