Politic

Pavel Popescu: “Locotenenții lui Pablito Dragnea au transformat Parlamentul într-o anexă a Grupului Infracțional Organizat”

Pavel Popescu: “Locotenenții lui Pablito Dragnea au transformat Parlamentul într-o anexă a Grupului Infracțional Organizat”

Deputatul PNL Timiș, Pavel Popescu, este de părere că „locotenenții lui Pablito au transformat dezbaterile pe modificările legilor Justiției într-un nou moment rușinos pentru democrația românească și pentru ideea de parlamentarism, călcând în picioare fără nicio jenă regulemente, legi și cutume”.

În plus, acesta adaugă: “În jurul orelor 19:00, în ciuda faptului că în Parlament încă se votau amendamentele la Statutul judecătorilor și procurorilor, pe site-ul Senatului această lege apărea ca fiind deja adoptată. Acest lucru demonstrează lipsa totală de respect pe care cei din majoritatea PSD-ALDE o au față de lege, față de Constituție și față de românii care i-au votat. Românii trebuie să știe faptul că opoziția se luptă încă de la începutul anului cu acest mod de lucru în Parlament. Ne-am obișnuit să vedem cum lucrările sunt conduse cu pumnul, ne-am obișnuit să vedem cum rapoartele comisiilor parlamentare sau a comisiilor speciale sunt modificate abuziv și ajung în plen sub o altă formă decât cea votată sau că reprezentanților opoziției nu le este permisă susținerea unor amendamente în plen. Din păcate, toate acestea afectează imaginea României pe plan internațional și imaginea Parlamentului pe plan intern. În acest an, parlamentarii PSD-ALDE au votat fără să clipească rapoarte ce însumau sute de pagini, fără să aibă posibilitatea de a afla ce se află acolo. Singurul motiv pentru care votau era că așa le spuneau păstorii”, spune Pavel Popescu.

Totodată, deputatul PNL Timiș le bate obrazul parlamentarilor din PSD și din ALDE și îi compară cu “o turmă de mioare”. „Dragi parlamentari din PSD și din ALDE, unde vă este onoarea și unde vă este loialitatea? Sunteți loiali legilor și cetățenilor României, sau sunteți loiali acestui grup infracțional organizat care folosește Parlamentul doar cu scopul de a-i scăpa pe Dragnea și Tăriceanu de Justiție? Nicolae, Vlase, Nicolicea și Iordache și-au asumat public rolul de ciocli ai Justiției independente din România. Voi, însă, ce scuză aveți? Ce scuză aveți că vă comportați ca o turmă de mioare?”, se întreabă Popescu.

Dragi colegi, ați transformat o zi de doliu național în onoarea unui român pe care spuneți că îl admirați și îl respectați, într-o nouă zi neagră pentru democrația românească. Ați cinstit memoria regelui Mihai acționând exact așa cum pe vremuri acționa Vîșinski. Ați demonstrat că sunteți oricând gata să călcați în picioare valorile pentru care Regele s-a luptat o viață întreagă, doar de dragul lui Pablito. Să vă fie rușine!”, încheie deputatul Pavel Popescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*