Social

Încă un organizator de evenimente, sancționat pentru că a lipit afișe publicitare în tot orașul, fără autorizație

Încă un organizator de evenimente, sancționat pentru că a lipit afișe publicitare în tot orașul, fără autorizație

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat verificările pe linia identificării organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate.

După ce zilele trecute un organizator din Craiova a fost sancționat cu șapte amenzi de câte 1.000 lei fiecare pentru că a lipit afișe pe mai multe străzi importante, ieri un alt organizator de evenimente de caestă dată din București a fost sancționat pentru aceeași faptă.

Pe numele Asociației Dracula au fost întocmite tot un număr de șapte sancțiuni de câte 1.000 lei deoarece a lipit postere publicitare pe Bdul Mihai Viteazul, Bdul Revoluției 1989, Str. Mihai Eminescu, Bdul Sudului, Piața Victoriei, Str. N. Filipescu, Str. Paciurea.

Poliţia Locală reaminteşte că potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*