Social

Coadă la carne, ca în comunism, la un supermarket din Lugoj

Coadă la carne, ca în comunism, la un supermarket din Lugoj
Adora Beauty

Zeci de persoane au stat miercuri dimineaţa la coadă, la ușa magazinului Kaufland din Lugoj, exact ca pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu, totul pentru a cumpăra carne la preț redus.

Un cititor a trimis poze de la fața locului pe adresa redacţiei lugojeanul.ro, susținând că fiecare client putea cumpăra maximum 5 kilograme. Fenomenul s-a petrecut miercuri dimineaţa, la magazinul Kaufland din Lugoj. Acolo se găsea spată de porc fără os, la ofertă, iar reducerea de la 16,99 lei/kg la 12,99 lei pe kg, a făcut ca zeci de persoane să se adune în faţa unității comerciale.

Cel care a trimis fotografiile redacției portalului amintit, a explicat că unele persoane s-au pus la coadă cu o oră înainte de deschiderea magazinului pentru a prinde reducerea la carne, mai ales că în ofertă era specificat că oferta este valabilă în limita stocului şi ”vindem în cantităţi destinate exclusiv consumului personal”. ”Se dau doar 5 kg de persoană. E gata cântărită în pungi de 5 kilograme. La ora 9.00 e gata tot”, a menționat lugojeanul.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*