Social

Organizator de concerte din Craiova, amendat drastic pentru că a lipit afișe publicitare în tot orașul, fără autorizație

Organizator de concerte din Craiova, amendat drastic pentru că a lipit afișe publicitare în tot orașul, fără autorizație

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au aplicat în cursul zilei de marţi șapte sancțiuni contravenționale unei societăți comerciale din Craiova, care a lipit mai multe postere publicitare în mai multe zone din oraș, pe clădiri, stâlpi, transformatoare de curent etc din Piața Maria, Piața Badea Cârțan, Bd. Republicii, Bd. Iuliu Maniu, Bd. Revoluției 1989, str. Mihai Eminescu, str. Liege.

SC Zoonlex SRL a fost sancționată cu câte 1.000 lei, conform HCL 371/2007 modificată, fiind întocmite un număr de șapte procese verbale de constatare a contravenției. Potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei.

Anul acesta au fost aplicate peste 70 de sancțiuni organizatorilor de evenimente, toți persoane juridice, care au umplut orașul de afișe și postere lipindu-le în locuri neautorizate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*