Sport

Exclusiv: Poli, egal cu campioana Viitorul, pe banii vicepreședintelui. Când vine încă un salariu?

Exclusiv: Poli, egal cu campioana Viitorul, pe banii vicepreședintelui. Când vine încă un salariu?

Poli Timișoara a scos un rezultat bun la Ovidiu, 1-1 cu Viitorul Constanța – campioana în exercițiu a României. Cazarea echipei alb-violete a avut loc în Constanța, iar banii pentru acest serviciu au fost achitați de Radu Birlică, vicepreședintele clubului bănățean.

Poli Timișoara a reușit un rezultat pozitiv în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I la fotbal. Înainte de plecarea spre Ovidiu, Ionuț Popa anunța că își dorește ca alb-violeții să dovedească faptul că pot fi egali cu campionii sezonului trecut. Și au reușit. Așa cum era de așteptat, Viitorul a dominat partida, însă deschiderea scorului a avut loc în minutul 25, când Cristian Ganea a marcat cu un șut de la 25 de metri. Mingea s-a dus în colțul lung, fără speranțe pentru portarul Straton. Timișorenii nu s-au lăsat bătuți și, în minutul 66, Ciucur a egalat cu un șut de pe linia careului, după o acțiune personală prin care a scos din joc trei adversari. Scorul final a fost 1-1, iar alb-violeții se întorc la Timișoara cu un punct obținut pe terenul echipei care are nu a mai pirdut din etapa cu numărul 12.

Din nefericire, există și ”amănunte” care ne confirmă încă o dată, dacă mai era cazul, situația financiară dezastruoasă de la Poli Timișoara. Întrucât în club nu există lichidități, iar timișorenii s-au cazat o noapte la Constanța, de achitarea acestor chletuieli s-a ocupat nimeni altul decât vicepreședintele clubului timișorean, Radu Birlică. Acesta a plătit din propriul buzunar costurile cazării pentru întregul lot, sub formă de împrumut.

O rază de speranță urmează să apară peste câteva zile. Surse din interiorul clubului susțin că săptămâna viitoare elevii lui Ionuț Popa urmează să primească un salariu, banii provenind de la sponsorii clubului alb-violet.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*