Sport

Ionuț Popa vrea ca Poli să demonstreze că e ”aproape” de campioana Viitorul. Ca valoare!

Ionuț Popa vrea ca Poli să demonstreze că e ”aproape” de campioana Viitorul. Ca valoare!

Poli Timișoara se pregătește să dea piept cu campioana la zi a Ligii I, Viitorul Constanța. Echipa antrenată de Gică Hagi este văzută ca un adversar foarte dificil de Ionuț Popa, antrenorul bănățenilor, însă acesta speră ca elevii săi să facă un joc plăcut și să producă o surpriză frumoasă la malul Mării Negre pentru că Poli are nevoie de puncte.

Poli Timișoara evoluează în acest final de săptămână la Ovidiu, cu Viitorul lui Hagi. Echipa campioană are cinci victorii și un egal în ultimele șase etape de Liga I, iar înainte de etapa cu numărul 19 trupa lui Hagi ocupă locul 5 în clasament. De partea celalată Poli are 23 de puncte, cu șapte mai puțin decât Viitorul și ocupă locul 9 în clasament. În ultimul an calendaristic, alb-violeții au reușit rezultate de excepție contra echipei lui Gheorghe Hagi, pe teren propriu: 2-1, 1-0, 0-0 în toate competițiile oficiale. În schimb, ultimele două vizite la Ovidiu au adus rezultate de care poliștii nu vor să se amintească: 0-4 (2015), respectiv 0-5 (2017). Terenul pe care acum joacă Viitorul nu pare deocamdată norocos, mai ales că unica victorie externă contra constănțenilor, 2-1 în 2014, a fost pe stadionul de la Chiajna, acolo unde evoluau atunci elevii lui Hagi.

Ionuț Popa a precizat, înainte de plecarea spre Marea Neagră, că, deși Viitorul nu poate conta pe suspendații Țucudean și Țâru, Poli are o listă serioasă de indisponibili cum ar fi Crețu, Șeroni și Țigănașu. ”Am văzut jocul lor cu Voluntari și mi-a plăcut. Viitorul pare să aibă o formă foarte bună. Se vede că e campioana României. Ne așteaptă un meci greu acolo, chiar dacă au doi suspendați. Au la dispoziție un lot valoros, mare, care le permite să-și formeze o echipă foarte bună. Sper ca băieții să facă un joc bun. Avem nevoie de puncte. Vrem să demonstrăm că suntem aproape de o echipă care e campioana”, a precizat ”Popică”.

Dacă despre Viitorul am amintit că nu a mai pierdut din etapa a XII-a, Poli Timișoara are patru meciuri oficiale la rând fără eșec. Partida dintre echipa lui Gheorghe Hagi și Poli are loc sâmbătă, 25 noiembrie 2017, cu începere de la ora 18:00, meciul fiind transmis în direct de DigiSport 1, Telekom Sport și Look TV.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*