Cultură

Regal de caricatură la Timişoara. Se deschide Muzeul POPA’S

Regal de caricatură la Timişoara. Se deschide Muzeul POPA’S

Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș în colaborare cu Ștefan Popa Popa’s invită timişenii în perioada 24 – 26 noiembrie, la expoziția “MUZEUL POPA’S” și deschiderea Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, care  va avea loc la parterul Bastionului Maria Theresia, începând cu ora 16:00.

La acest eveniment participă caricaturiști de pe șase continente și nume importante precum Nicu Alifantis, Horațiu Mălăele, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic, Dan Puric, creând cel mai mare regal al caricaturii din toată lumea.

Această manifestare este rezultatul dorinței artiștilor din toate colțurile Europei, de a aduce un omagiu “regelui caricaturii” Popa Popa`s, cel mai apreciat caricaturist din lume, intrat în cartea recordurilor, foarte cunoscut și admirat de către cei mai importanți politicieni și conducători din lume.

Programul manifestărilor  va cuprinde diverse activități precum caricaturi live pentru toți participanții executate de mari caricaturiști ai lumii, lansare de carte prezentată de Cornel Ungureanu, președintele Scriitorilor din Banat, și întâlniri cu Gheorghe Zamfir, Dorel Vișan și Florin Piersic.

Expoziția MUZEUL POPA’S poate fi admirată în perioada 24 noiembrie – 17 decembrie la Bastion Maria Theresia, orar de vizitare 10:00 – 18:00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*