Sport

Ionuț Popa, optimist privind accesul în play-off! Ce crede despre meciul Poli Timișoara – FC Botoșani

Ionuț Popa, optimist privind accesul în play-off! Ce crede despre meciul Poli Timișoara – FC Botoșani
Adora Beauty

Liga I revine în prim-plan după pauza prilejuită de cele două partide amicale ale echipei naționale de fotbal a României, iar meciul de dechidere al etapei a XVIII-a va fi cel dintre Poli Timișoara și FC Botoșani. Antrenorul timișorenilor speră ca elevii săi să obțină toate cele trei puncte din această confruntare, astfel încât bănățenii să se apropie cât mai mult de un loc de play-off.

Fotbalul din ”elita” României revine după o pauză de aproape două săptămâni. Pusă pe pauză pentru jocurile amicale ale echipei naționale, Liga I revine, iar Poli Timișoara va deschide etapa a XVIII-a. Alb-violeții întâlnesc, pe teren propriu, pe FC Botoșani, echipă clasată înaintea acestei etape, pe poziția a patra în clasamentul Ligii I. Bănățenii se află pe locul 8, iar în cazul unei victorii, coroborate cu un rezultat negativ al celor de la Astra Giurigiu la Chiajna, Poli poate urca din nou pe poziția 6, cea care asigură ultimul loc în play-off.

”Efectiv, se poate zice că FC Botoșani este în play-off”, a spus antrenorul timișorenilor, Ionuț Popa, care a dezvăluit că are mari probleme în alcătuirea unei formații competitive în condițiile în care Bianconi și Vașvari sunt suspendați, Țigănașu (accidentat) va lipsi șase luni, Șeroni acuză probleme musculare, în timp ce Munteanu, cu dureri la inghinali, este incert. Partea pozitivă este că revin, după suspendări, Crețu și Soljic.

Cu toate acestea, ”Popică” are încredere că alb-violeții se vor autodepăși: ”Sunt mulțumit de atitudinea arătată de jucători în această perioadă de întrerupere. S-au pregătit bine și sper ca atitudinea frumoasă să o vedem și la partida de vineri. Personal, sunt încrezător că putem depăși obiectivul impus de conducere, clasarea în primele zece. Vreau să ajungem în play-off. Vom avea un duel foarte dificil pentru că FC Botoșani este o formație care joacă foarte bine, dar vineri vrem să jucăm mai bine decât ei!”, a explicat Ionuț Popa.

Etapa cu numărul 18 programează în acest final de săptămână următoarele partide:

17 Noiembrie 2017, ora 18:00    Poli Timișoara – FC Botoșani;
17 Noiembrie 2017, ora 20:45    CSM Politehnica Iași – FCSB;
18 Noiembrie 2017, ora 16:00    Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaș;
18 Noiembrie 2017, ora 19:00    CS Universitatea Craiova – Juventus București;
19 Noiembrie 2017, ora 18:00    Concordia Chiajna – Astra Giurgiu;
19 Noiembrie 2017, ora 20:45    Dinamo București – CFR Cluj;
20 Noiembrie 2017, ora 20:45    FC Voluntari – FC Viitorul.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*